Cultureel Midden-Drenthe

Veelgestelde vragen

  • Wanneer begint en eindigt het culturele jaar?

Het culturele jaar start op 22 maart 2019 en eindigt officieel in oktober 2020. De voorstelling ‘Lady Macbeth kust een schaap’ vindt plaats in 2021. Hiermee willen we benadrukken dat Midden-Drenthe zich ook na het culturele jaar hard blijft maken voor kunst en cultuur in Midden-Drenthe!

  • Is er vervoer mogelijk voor mensen die minder mobiel zijn? 

In onze gemeente Midden-Drenthe kunnen minder mobiele inwoners een beroep doen op ANWB-automaatje. Vrijwilligers rijden je dan in hun eigen auto en je betaalt alleen een onkostenvergoeding van € 0,30 per kilometer aan de chauffeur. Neem voor meer informatie contact op met de lokale organisatie van ANWB-automaatje, tel.: 0593-539356 of per e-mail:
ANWB-automaatje@middendrenthe.nl 

  • Hoe kom ik in contact met de projectleider culturele gemeente?

Annouchka Ringers is projectleider culturele gemeente. Je kunt haar bereiken via tel. (0593) 53 93 26. Via het contactformulier op de website kun je ook je vraag stellen of vragen om teruggebeld te worden.

  • Ik zoek een ruimte voor een expositie of een ruimte om te oefenen. Kan de gemeente daarin iets betekenen?

Je kunt via het contactformulier aangeven waarnaar je op zoek bent. Wij proberen je hulpvraag te beantwoorden of zullen je doorverwijzen naar de juiste persoon of organisatie.

  • Het lijkt me leuk om mee te helpen als vrijwilliger. Waar meld ik me?

Fijn dat je mee wilt helpen het culturele jaar tot een succes te maken! Je kunt via het contactformulier aangeven wanneer en waarvoor je beschikbaar bent. Wij informeren de organisaties hierover.