Cultureel Midden-Drenthe

20 jaar Kunst en Cultuur 4-daagse – Kunst stopt nooit – Kunst geef je door

Datum 16 September 2022

Op 16 september 2022 wordt het startschot gegeven voor de 20ste editie van de atelier route. Zesentwintig kunstenaars nemen deel aan dit evenement en laten hun werk zien. In dit jubileumjaar zijn de ateliers en expositie niet 2 maar 3 weekenden voor het publiek geopend. Hierdoor is er meer tijd en ruimte om al het moois wat geboden wordt te komen bekijken.

Opening

De Centrale Expositie is te bezichtigen in het Dorpshuis (Beukenlaan 1, Smilde) en wordt op 16 september as. om 20:00 formeel geopend door de wethouder van onder meer Kunst en Cultuur de heer Bouwman van de gemeente Midden Drenthe en mevrouw N. Vedelaar, Gedeputeerde van de Provincie Drenthe. De opening wordt verder opgeluisterd met een optreden van straattheater “STOP” en Paula Laning zal gedichten uit eigen werk voordragen.

De ateliers en expositie zijn open van 11:00 tot 17:00 uur in de volgende weekenden:

17 en 18 september

24 en 25 september 

1 en 2 oktober 

Dit jaar bestaat de Stichting Kunst en Cultuur4daagse 20 jaar. Daarom is er een feestelijk en bijzonder (neven)programma samengesteld. Naast de atelierroute is er deze aflevering extra aandacht voor Cultuur. Op het programma staan (theatrale) lezingen, livemuziek, straattheater, toneelvoorstellingen, workshops en de mogelijkheid om te dineren in het atelier van de kunstenaar.

Naar website en het programma klik hier. Reserveren voor de toneelvoorstelling kan ook via de website.