Cultureel Midden-Drenthe

Community-art project “Mijn liefde is een koorts” – Zelf meedoen!

Datum 10 April 2021 - 18 Juni 2021

10 april t/m 18 juni 2021

 

ROODPALEIS onder leiding van producent en regisseur Betsy Torenbos ontwikkelt de komende maanden iets bijzonders in de Gemeente Midden-Drenthe.

 

Community-art project:

Van 10 t/m 18 juni vindt in de Stefanuskerk in Beilen de theatervoorstelling Mijn liefde is een koorts plaats. Een voorstelling over vrijheid, eenzaamheid en hartstocht. De theatervoorstelling is onderdeel van een community-art project. Binnen het project vinden een aantal culturele activiteiten plaats waarbij verschillende doelgroepen met elkaar verbonden worden. Zo gaan een aantal scholieren uit Midden-Drenthe gewapend met camera en vragenlijst op bezoek bij oudere mensen. Ze leggen vast hoe de oudere generatie denkt over thema’s als vrijheid, eenzaamheid en hartstocht. Ook andere inwoners van Midden-Drenthe worden bevraagd op deze thema’s. Daarnaast worden er bewoners uit Midden-Drenthe aangetrokken voor een fluisterkoor, voor theater en dans, voor algemene werkzaamheden en voor de catering. 

 

Iedereen kan meedoen:

Aan het project werken dus veel vrijwilligers mee zoals de scholieren en ouderen. Maar alle generaties kunnen meedoen! ROODPALEIS zoekt nog vrijwilligers voor het fluisterkoor, theatermensen en dansers, mensen voor algemene werkzaamheden, mensen die van koken houden en mensen die zich willen laten interviewen over de thema’s van de voorstelling.

 

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel voor meer informatie op de website en meld je aan!

 

Meedoen: https://mijnliefdeiseenkoorts.nl/#aanmeldenVoor meer informatie: klik hier