Cultureel Midden-Drenthe

Feestelijke opening cultureel jaar!

Datum 07 April 2019
Aanvang 1:00 pm

Op zondag 7 april openen burgemeester Mieke Damsma en wethouder Dennis Bouwman het culturele jaar. Zij doen dat om 14.00 uur bij Elpine in Elp.

Ben je benieuwd naar het culturele jaar van Midden-Drenthe? Dan moet je zeker komen naar Elp! Naast de feestelijke opening om 14.00 uur kun je je tussen 13.00 en 16.30 uur oriënteren op het culturele jaar. Verschillende verenigingen, instellingen en groepen die iets organiseren in het culturele jaar, presenteren zich die middag op geheel eigen wijze. Sommigen doen dat via een stand, anderen maken gebruik van een podium. Ook voor kinderen is het leuk om naar Elp te komen! Voor hen is er een luchtkussen en is er een knutselactiviteit. Ook is er een horecapleintje waar je die middag iets lekkers kunt kopen. Een uitje voor het hele gezin op een ongedwongen, bijzondere locatie in het buitengebied van Midden-Drenthe!

Maak kennis met het culturele jaar en kom gezellig langs in Elp. De toegang is gratis!

Locatie: Elpine, Westerbroeken 1, Elp

Let op: er geldt die dag één-richtingsverkeer op de Westerbroeken. Je moet deze straat inrijden vanaf de Zwiggelterweg. Parkeren kan langs de Westerbroeken. Woon je in de buurt kom dan, indien mogelijk, op de fiets.