Cultureel Midden-Drenthe

Filmkamp voor jongeren

Datum 22 Oktober 2019 - 25 Oktober 2019 Prijs € 80,00

De Jongeren Filmstudio Beilen, een onderdeel van de Beiler Video Club, zorgt voor de organisatie, de begeleiding en de docenten. Zij doen dit op vrijwillige basis en daarom kunnen de kosten laag gehouden worden, zodat het voor velen mogelijk is om deel te nemen aan dit kamp.

Het kamp wordt in de herfstvakantie gehouden van 22 t/m 25 oktober 2019 in Zwiggelte. 

Tijdens dit kamp gaan de jongeren, in groepjes, films maken. Dat kan een speelfilm zijn maar ook een muziekclip of documentaire, die keuze maken ze zelf. Ze bedenken zelf het script, zorgen voor de rolverdeling en taakverdeling en zorgen ervoor, samen met hun begeleider, dat de film op vrijdag klaar is. Dat is flink doorwerken soms tot in de kleine uurtjes.

Al deze kennis kan later weer gebruikt worden binnen het onderwijs of bij het vaststellen van een portfolio voor een vervolgopleiding.

De jongeren krijgen workshops, deze worden verzorgd door goede docenten.

Iedereen mag natuurlijk zijn eigen camera meenemen, maar het hoeft niet. De jongeren filmstudio heeft voldoende camera’s, een lichtinstallatie en ander materiaal bij zich en dat kan door iedereen gebruikt worden.

Naast het filmen is er ook tijd voor samen plezier maken.

Iedereen kan meedoen, het maakt niet uit waar je woont en op wat voor school of je zit, als je maar 12 jaar of ouder bent (of in groep 8 zit) en niet ouder dan 21 jaar.

We houden het filmkamp in de groepsaccommodatie manege ’t Hoefijzer. Oranjekanaal Zuidzijde 6 in Zwiggelte. De kosten zijn € 80,00 euro voor niet leden. Leden van NOVA of jongerenfilmstudio Beilen betalen € 70,00 euro. Bij de prijs is alles inbegrepen: de maaltijden, de overnachtingen e.d.

Als je mee wilt doen neem dan snel contact op met Bianca of Arjan.

Wij hebben er weer zin in, jullie ook?

Voor inlichtingen en het opgaveformulier kun je contact opnemen met Arjan van Gelderen of Bianca Gelderen:

avgelderen@hotmail.com     0593-543700 of 06-55565826.

bianca@bijvangelderen.nl     0593-332116 of 06-21456523

 Voor meer informatie: klik hier