Cultureel Midden-Drenthe

Multiculturele KiMeNa-fair met proeverij

Datum 18 Mei 2019
Aanvang 11:00 am

Als je Het Kompas in Smilde binnenloopt op 18 mei 2019 komen de geuren je al tegemoet! Gerechten van verschillende culturen komen samen. In alle vrijheid kun jij tijdens de KiMeNa fair kennis maken met nieuwe smaken, gekookt door onze culturele medemens. Op deze fair draait het om de proeverij. 

Niet alleen hobbykoks zijn aanwezig, ook ondernemers, hobbyisten en verenigingen van informatieve aard krijgen de gelegenheid om op de fair te staan. Dit jaar werkt de organisatie samen met de dag van de hulpverlening. Daarom staat er dit jaar een politietruck, een preventietruck van de brandweer, EHBO, lotusslachtoffers, ambulance etc op de fair.

De fair is fijne plek voor ontmoeting, ook voor kinderen (!) waar je geniet van o.a. mooie gerechten en kunstwerken van amateurs. Daarnaast kun je nader kennis maken met verschillende hulpverleningsinstanties.

Wil je meer informatie over de fair? Bijvoorbeeld of het nog mogelijk is om ook met een stand op de fair te staan? Stuur je mail dan naar bwckimena@hotmail.com of bel met 06-24223174 of 06-10334428.