Cultureel Midden-Drenthe

The Great Purge – adventure game – SMILDE

Datum 04 September 2021 - 31 Oktober 2021

The Great Purge is een unieke belevenis. De 30 acteurs, unieke locatie en de 3 uur durende experience laten jou doen geloven dat jij je waant in een ware horror film. The Great Purge is geïnspireerd op de film ‘The Purge’. Tijdens the Purge zijn alle criminele activiteiten legaal. Als bezoeker ga jij naar een exclusief Purge feest in een gigantische verlaten villa. Jij waant je in de elitaire sferen. Geen zorgen. Deze elitaire familie heeft het beste bewakings systeem, er zal geen Purger kunnen binnendringen. Tenzij ze natuurlijk al aanwezig zijn op het feest…

Lukt het jou om te ontsnappen aan de bloeddorstige purgers? Kom in contact met de acteurs. Pas wel op, je kan niet iedereen vertrouwen. Er is maar één manier om de Purge te overleven. Blijf uit de handen van de purgers en ga op zoek naar het Staats hoofd. Hij is verantwoordelijk voor alles. Wanneer je hem uitschakelt red je niet alleen jezelf, maar als je vrienden en familie. 

The Great Purge is een zeer exclusief evenement. Het zal tijdelijk worden georganiseerd in het oude gemeentehuis in Smilde in september en oktober. Wil je het niet missen? Koop dan snel je kaarten. 

Website / kaarten / tickets :

The Great PurgeVoor meer informatie: klik hier