Cultureel Midden-Drenthe

Kanariepietjes praten niet terug

Datum 27 Mei 2023 - 04 Juni 2023

Met het community-art theaterproject Kanariepietjes praten niet terug gaan 4 theatermakers van Loods13 op zoek naar de persoonlijke kracht en talenten van 11 deelnemers die de stilte willen doorbreken en in contact willen komen met anderen.

Met het project krijgen zij de handvatten om het vertrouwen in anderen en zichzelf te herwinnen en de grip op hun leven terug te krijgen. De voorstelling die voortkomt uit het project wordt vormgegeven door de theatermakers en de deelnemers zelf. Dit doen ze door met elkaar te praten, zorgen te delen, elkaar te stimuleren, hun lef te vergroten, creativiteit in te zetten en te ondernemen. Het maken van deze voorstelling is een reis op zoek naar zelfvertrouwen, verbinding en kracht en hoe deze in te zetten. Drie maanden lang werken we twee dagen in de week intensief samen, met als eindresultaat een theatervoorstelling op locatie waarin deelnemers spelers worden en we elkaar beter leren kennen door samen aan tafel te gaan, samen te eten en verhalen uit te wisselen. Wees welkom.

Het project is in samenwerking met de gemeentes Assen, Aa & Hunze en Midden-Drenthe en de welzijnsorganisaties Vaart Welzijn en Impuls.

Tickets klik hier

Meer informatie klik hierVoor meer informatie: klik hier