Cultureel Midden-Drenthe

Theatervoorstelling “Mijn liefde is een koorts”

Datum 10 Juni 2021 - 18 Juni 2021 Prijs € 16,50

10 t/m 18 juni 2021

 

Van 10 t/m 18 juni vindt in de Stefanuskerk in Beilen de theatervoorstelling Mijn liefde is een koorts plaats. Deze theatervoorstelling is een productie van ROODPALEIS, onder begeleiding van producent en regisseur Betsy Torenbos.

 

De voorstelling:

Het verhaal speelt zich af in maart 2020, vlak voor de eerste lockdown van de Corona Crisis. De onafhankelijke Susan, gespeeld door de 86-jarige actrice Nora Kretz woont in Beilen. Haar kleindochter Sonja, gespeeld door de actrice Rosa da Silva (34) zorgt voor haar. Bij vlagen is Susan helder en geestig en ze wil genieten van de tijd die haar nog rest. De rust wordt verstoord door de komst van haar oude geliefde Eddy, gespeeld door de acteur Dennis Rudge (60). De voorstelling wordt omlijst met muziek, dans en filmprojecties. Verbeelding, realiteit en flashbacks wisselen elkaar af in een muzikaal decor met medewerking van bewoners uit de gemeente Midden-Drenthe. 

 

Shakespeare:

De voorstelling is geïnspireerd en gebaseerd op het sonnet van Shakespeare: ‘Mijn liefde is een koorts’. Dit 147e sonnet beschrijft de hartstochtelijke en ook vernietigende kracht van liefde: de energie die je kan voelen en je het gevoel kan geven te vliegen, maar tegelijkertijd ook heel erg destructief kan zijn.

 

Tickets:

De theatervoorstelling wordt meerdere keren opgevoerd. De data, tijden en ticketprijzen zijn te vinden op de website.

 

Locatie:

Stefanuskerk Beilen: Prins Bernhardstraat 12, 9411 KH Beilen

 

 

Speeldata en tickets

 

 

TheaterVoor meer informatie: klik hier