Cultureel Midden-Drenthe

TT wandeltocht Hooghalen e.o.

Datum 04 Juni 2022

DRENTSE NATUUR EN CULTUUR- HISTORISCHE TT WANDELTOCHT

COMBINEER WANDELEN MET EEN CULTUURHISTORISCH VERHAAL EN GEZELLIGHEID. ONTDEK DE HISTORIE VAN DE TT UIT DRENTHE. WANDEL TUSSEN DE TT DORPEN DOOR PRACHTIGE DRENTSE NATUURGEBIEDEN.

ELK TT DORP HEEFT EEN STARTLOCATIE. JE KIEST ZO JE EIGEN AFSTAND VARIEREND VAN 11 TOT 35 KM. WE FINISHEN IN DE HOOFDSTAD VAN DRENTHE IN HET CENTRUM VAN ASSEN.

ONDERWEG ZIJN ER LIVE CULTURELE ACTIVITEITEN GEPROGRAMMEERD. IN ELK TT DORP KUN JE HET TOYISME KUNSTWERK BEWONDEREN EN HET TT VERHAAL LEREN KENNEN. BEZIENSWAAARDIGHEDEN LIGGEN OP DE ROUTE ZOALS HET CUBY & BLIZZARDS MUSEUM (GROLLOO) EN HERINNERINGSCENTRUM WESTERBORK. NATUURLIJK WANDEL JE VANUIT DE HISTORISCHE CIRCUITS VAN 1925 OOK LANGS HET HUIDIGE TT CIRCUIT.

BIJ DE FINISH IN ASSEN IS JAARLIJKS HET ART OF WONDER FESTIVAL. EEN STRAATTHEATER FESTIVAL DIE HET PRACHTIGE EN HISTORISCHE CENTRUM VAN ASSEN MET GEZELLIGE HORECA GELEGENHEDEN OMTOVERD TOT EEN FINISH WAAR JE NOG HEERLIJK KUNT NAGENIETEN.

Informatiefilmpje: klik hier 

Aanmelden wandeltocht: klik hier

CULTUREEL PROGRAMMA

EEN TYPISCH DRENTS VERHAAL. WANDELEN DOOR PRACHTIGE NATUUR. GEZELLIGHEID IN DE PITTORESKE TT DORPEN. ALSOF HET NOG NIET GENOEG IS. TIJDENS DE TT WANDELTOCHT MAAK JE OOK KENNIS MET TT TINUS EN ZIJN PITSPOEZEN UIT 1955 (GEA EN LAMMIE). THEATERSKETCHES, LOKALE MUZIEKVERENIGINGEN, LOKALE MUSEA, STRAATTHEATER, BEELDENDE KUNST EN TYPISCH DRENTSE MUZIEK (OA MARTIJJE).Voor meer informatie: klik hier