Cultureel Midden-Drenthe

Film Les Choristes in Westerbork!

Op woensdagavond 4 maart a.s. draait de film Les Choristes in Westerbork! Een razend populaire film – in en buiten productieland Frankrijk – over een muziekleraar die eind jaren 40 van de voorbije eeuw ‘lastige’ jongens van een kostschool probeert te interesseren in muziek. Acteur Gérard Jugnot speelt de ogenschijnlijk stijve leraar die ontdekt dat de harde aanpak op school averechts werkt. Koormuziek blijkt de sleutel naar de harten van de jongens, kinderen die hunkeren naar orde, regelmaat en vertrouwen. Les choristes deed talloze internationale festivals aan en viel meermaals in de prijzen voor onder meer de muziek, de regie en de productie. Filmproducent en musicus Christophe Barratier baseerde zijn regiedebuut op de film La cage aux rossignols (1945).

U bent welkom vanaf 19.30 uur. Voor vragen: info@podiamiddendrenthe.nl of 06-50743064. U kunt vooraf lekker genieten van het speciale filmmenu. Kies een van de normale plates (€ 12,75 of 
€ 13,75) en ontvang een extra korting van 15% op vertoon van uw filmkaartje. Reserveren is vereist: reserveren@restaurantdeturfsteker.nl of bel 0593-331111. Het restaurant is normaal gesloten op woensdag, maar u kunt gewoon komen eten als u naar de film gaat!

Datum: woensdag 4 maart 2020
Aanvang: 20:00 – 22:00 uur
Locatie: Meursinge – Westerbork

Kijk voor meer informatie op: https://podiamiddendrenthe.nl/agenda/film-les-choristes-in-westerbork/