Cultureel Midden-Drenthe

Kunst en cultuurcafé

Woensdag 25 januari is het zover! De gemeente Midden-Drenthe organiseert die avond een kunst- en cultuurcafé. Iedereen uit Midden-Drenthe die betrokken is of wil worden om activiteiten op het gebied van kunst en cultuur te ontplooien is van harte welkom.

Wethouder Dennis Bouwman: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat Midden-Drenthe in 2023 weer bruist van de kunst- en culturele activiteiten. Het kunst- en cultuurcafé kan hieraan bijdragen. Samen zorgen we voor een rijke kalender met een mooie spreiding van activiteiten over onze veelzijdige gemeente”.

Voor wie

De avond is vrij toegankelijk voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan kunst en cultuur in de breedste zin van het woord in Midden Drenthe.

Wat

De avond is bedoeld om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te informeren over een goed gevulde culturele kalender voor 2023. Het programma bestaat uit twee gedeelten. Het eerste deel krijgt men informatie over lokale en regionale ontwikkelingen, afgewisseld met onder andere een optreden van Kathy Bloom. Het tweede deel is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Waar en aanmelden

Het kunst- cultuurcafé is op woensdag 25 januari om 19.30 uur in de Stefanuskerk in Beilen. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 18 januari door te mailen naar cultureel@middendrenthe.nl.

Kaart uitnodiging

In de bijlage is de officiële uitnodiging te vinden.