Cultureel Midden-Drenthe

De KiMeNa fair en hulpverleningsdag was een groot succes!

Het was prachtig weer en waren zo’n 400 bezoekers.

Wethouder Dennis Bouman opende de fair en proeverij, vanaf dat moment werd geproefd, gegrabbeld door de kinderen, gespeeld bij de brandweer, gekletst en er werd veel informatie verkregen bij de verschillende kraampjes in het park.

De vierde KIMeNa Fair is al weer vastgelegd en wordt volgend […]

24-05-2019

Lees verder >

De KiMeNa fair en hulpverleningsdag was een groot succes!

Midden-Drenthe is Culturele Gemeente van Drenthe 2019-2020!

Op zondag 7 april openden burgemeester Mieke Damsma en wethouder Dennis Bouwman het culturele jaar in Elp. Een paar honderd inwoners waren op de opening afgekomen. Zij konden na de opening kennis maken met een afwisselend cultureel programma.

Na een kort openingswoord van de wethouder was er een verrassingsoptreden van burgemeester Mieke Damsma. Zij […]

09-04-2019

Lees verder >

Feestelijke opening cultureel jaar!

Op zondag 7 april openen burgemeester Mieke Damsma en wethouder Dennis Bouwman het culturele jaar. Zij doen dat om 14.00 uur bij Elpine in Elp.

Ben je benieuwd naar het culturele jaar van Midden-Drenthe? Dan moet je zeker komen naar Elp! Naast de feestelijke opening om 14.00 uur kun je je tussen 13.00 en 16.30 […]

07-04-2019

Lees verder >

Feestelijke opening cultureel jaar!

Het logo is officieel onthuld!

Op woensdagmiddag 13 februari heeft wethouder Dennis Bouwman het programma van het culturele jaar bekend gemaakt. Burgemeester Mieke Damsma heeft samen met wethouder Bouwman het logo onthuld in bijzijn van de deelnemende organisaties en de pers! 

Daaraan voorafgaand gingen ’s morgens vier figuren in pakken de straat op en bezochten alle basisscholen in Midden-Drenthe. Hieronder […]

13-02-2019

Lees verder >

Het logo is officieel onthuld!