Cultureel Midden-Drenthe

Subsidie beschikbaar culturele activiteiten Midden-Drenthe 2021

U kunt uw aanvraag indienen tot 1 oktober 2021

Gemeente Midden-Drenthe was in 2019/2020 de Culturele Gemeente van Drenthe! Dit heeft gezorgd voor een enorme ontwikkeling aan culturele activiteiten. Er zijn prachtige initiatieven ontstaan. Deze positieve manier van (samen)werken willen wij graag behouden en verder ontwikkelen en vormgeven. Ook in 2021 en in 2022 vinden nog een tiental uitgestelde projecten Culturele Gemeente plaats die wegens de coronamaatregelen niet door konden gaan.

Met de subsidieregeling ‘projectsubsidies cultuur’ biedt de gemeente organisaties de mogelijkheid een cultuurproject of culturele activiteit te organiseren. Wilt u een nieuwe culturele activiteit of een project organiseren in Midden-Drenthe? Of wilt u uw bestaande culturele activiteit in Midden-Drenthe uitbreiden?
Klik dan op de volgende link: subsidieaanvraag culturele activiteiten, of ga naar www.middendrenthe.nl en zoek op “subsidieaanvraag culturele activiteiten” en vul het digitale aanvraagformulier in. De voorwaarden en het digitale aanvraagformulier vindt u ook op de website. 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Manita Bos, afd. beleid en samenleving, telefoonnummer 0593-539328.